real time web analytics
REGENERACIJSKI VIKEND ODDIH V OBJEMU ZELENIH GOZDOV IN ČISTE IZVIRSKE VODE
Zavod za razvoj turizma Kočevski rog, so.p., Koprivnik 5, 1330 Kočevje - info@kocevskirog.si
1. DAN Prihod v Koprivnik. Pijača dobrodošlice ter strokovno vodenje in predstavitev delovanja Zavoda Nesseltal Koprivnik. Po večerji spoznavni večer ob ognju z obredom za sproščanje stresa in napetosti iz telesa, meditacijo in zdravilnimi zvoki za pripravo na nočno regeneracijo telesa in duha. 2. DAN Po zajtrku se bomo odpravili na odkrivanje lepot zgornje Kolpske doline in skrivnostnih slapov. Obiskali bomo izvir in slap Nežica, kjer bomo v njegovi energiji izvajali jogo in se napolnili z energijami narave. Nato bomo obiskali veličastni grad Kostel, ki je zgrajen na koničastem hribu, od koder se odpira enkraten pogled na dolino reke Kolpe. Čudovita Kostelska pokrajina predstavlja energijsko bogat del iz katerega izvirajo zdravilne sile. Na močnih energijskih točkah bomo napolnili svoje baterije s svežo energijo čiste in neokrnjene narave. Pot bomo nadaljevali ob reki Kolpi, kjer se bomo ustavili še na nekaj močnih energijskih točkah. Večerja ob Kolpi in odhod proti Koprivniku. 3. DAN Po zajtrku se bomo odpravili do ruševin nekdanje kočevarske vasi Podstene, kjer bomo zaključili vikend z jogo, obrazno jogo in pranajamo.
PROGRAM
Cena: 199€/osebo Cena vključuje: 2x polpenzion, strokovno vodenje joge in organizacijo izleta.
Kontakti in vprašanja: T: 040 459 851, Jaya E: zavod.nesseltal@gmail.com
Joga, Tao joga obraza, pranajame, meditacije, taoistični zdravilni zvoki… na močnih energijskih točkah in objemu naravnih elementov neokrnjene narave Kočevskih gozdov in slapovih Kolpske doline. Ena izmed največjih skrivnosti starodavnih jogistov in taoistov je, da so se znali ''hraniti'' s prano in silami narave. Prana je življenjska energija, brez katere nas ne bi bilo. Koliko smo zdravi, vitalni in koliko se dobro počutimo, je odvisno od kvalitete prane, v kateri živimo. Današnji tempo in način življenja, prehrana, elektro- magnetna sevanja in ostali motilci nam počasi, a vztrajno ''kradejo'' prano. Zato je izredno pomembno, da si znamo vzeti čas in napolniti svoje baterije s čisto prano. Spoznajte naravno in kulturno dediščino zelene Kočevske in si privoščite popolno regeneracijo telesa in duha v okolju, kjer je prana še čista in živa.
Vadba joge, obrazne joge, dihalnih tehnik in meditacij je prilagojena skupini in je primerna tako za začetnike kot tudi tiste, ki te stvari že obvladate. Vadbo vodi Jaya Devi, inštruktorica joge po sistemu Joga v vsakdanjem življenju in učiteljica Tao woman lifting by Savina Atai & Mantak Chia.