real time web analytics
DOGODKI
Pri nas se vedno kaj dogaja…
DELAVNICE
KOLONIJE
Zavod za razvoj turizma Kočevski rog, so.p., Koprivnik 5, 1330 Kočevje - info@kocevskirog.si
POHODI
Vikend joga retreat Kje: Zavod Nesseltal Koprivnik Cena: 220 € za cel vikend (vključuje bivanje, vadbe in prehrano), 90 € za soboto (vključuje vadbe in prehrano). Informacije in prijave: 040 459 851, zavod.nesseltal@gmail.com Vikend, namenjen ženskam. Z vadbo joge, obrazne joge, dihalnih vaj, ženskih alkimističnih vadb in taoističnih zdravilnih zvokov bomo iz telesa in uma odstranile stres, poskrbele za pretočno telo, dvignile obrazne mišice, okrepile imunski in hormonski sistem ter napolnile baterije in duha. Več o dogodku izveste v PDF prilogi.
Kje so tiste stezice Zborno mesto: Zavod Nesseltal Koprivnik Izvedba: Zavod za ohranitev kulturne dediščine Nesseltal Koprivnik Informacije: 051 637 022 ali 040 812 087, info@kocevskirog.si Podoživeto in doživeto. S tema dvema besedama lahko opišemo »staro volovjo pot« iz Koprivnika na Golobinjek. Nekdanjo cestno povezavo do ostankov nekdanje kočevarske vasi Golobinjek prehodimo v zmernem koraku v eni uri in pol, zato je pohod primeren tudi za starejšo populacijo. Možnost nadaljevanja poti na Mirno Goro.
Gongi v Kočevskem rogu Zborno mesto: Zavod Nesseltal Koprivnik Izvedba: Zavod za ohranitev kulturne dediščine Nesseltal Koprivnik Informacije: 051 637 022 ali 040 812 087, info@kocevskirog.si Dobimo se v idilični kočevski vasici Koprivnik pri Kočevju. Z avtomobili se odpravimo do nekdanje kočevarske vasi Podstene, ki je oddaljena 6 km od Koprivnika, na 940 m nadmorske višine. Energije, ki vladajo na košenici med lipami in zelišči so ob odprtem viru vesolja in ohranjeni naravi že same po sebi blagodejne. Ob zvokih prvinskih glasbil bomo podoživeli utrip preteklosti življenja prebivalcev, vzpostavili stik z biopolji narave in se napolnili v vibraciji matrice zvoka.